Starcraft II (sc2)

bet-on-starcraft-ii-sc2-esport-betting

Genre: Realtidsstrategi (RTS)
Format: 1 mot 1
Utgivare: Activision Blizzard

Betta på Starcraft II (sc2) hos:

Betway-esports-betta-pa-starcraft-ii-sc2
Bet365-esports-betta-pa-sc2
Betsafe-esports-betta-pa-starcraft-ii-sc2
Unibet-esports-betta-pa-starcraft-ii-sc2
Pinnacle-sports-betta-pa-starcraft-ii-sc2

 
Starcraft 2 är en uppföljare till det väldigt populära och kultförklarade spelet Starcraft, som släpptes av Blizzard 1998. Starcraft spelade en väldigt stor roll för eSporten, speciellt i Sydkorea. Spelet är ett strategispel i realtid där två spelare krigar mot varandra genom att samla resurser, utveckla sin produktion och träna upp arméer. Spelarna kan välja mellan tre olika raser: Zerg, Terran och Protoss.

Betting guide för Starcraft II (sc2)

Starcraft II är den eSport där betting med riktiga pengar har funnits längst. För att bli framgångsrik inom Starcraft-betting är det viktigt att du har en god förståelse för spelet och lägger ner mycket tid. Kom ihåg att det går att finna värde utöver felsatta odds genom att utnyttja bonusar och tipp-tävlingar.
 
I betting-guiderna för de andra eSporterna har vi nämnt att professionella bettare oftast tror att de lyckas bättre ju mer information de får. Samtidigt har flera studier visat att professionella bettare oftast presterar bäst när de får tillgång till information över de 5-7 variabler de rankar som viktigast (och inte alla de ville ha information över). Med det sagt har vi på eSportbetting satt ihop en lista över de variabler vi tycker är viktigast att analysera innan vi placerar ett bet på en Starcraftmatch.
 
Självklart är det viktigt att titta på mycket matcher och ha bra koll på meta-gamet och spelarnas dagsform. Utöver detta är formatet (Bäst av ?) och banorna som spelas väldigt viktigta för att bedöma om ett odds är felsatt. Blizzard har skapt spelet så att det skall vara balanserat i helhet, dock inte på varje karta.
 
Till exempel möts två jämnbra spelare i en bäst av tre, fast på två zerg-favoriserade kartor. Oddsen står i 1.9 / 1.9. Detta är ett givet tillfälle att satsa pengar på zerg-spelaren.
 
Det är även viktigt att bedöma spelarnas spelstil. Vissa spelare är speciellt starka inom vissa strategier. Till exempel kan en terran-spelare vara mycket duktig på att spela Mech, men denna strategi passar inte matchupen och kartan i fråga. Frågan att ställa sig då är om oddsen reflekterar denna information korrekt eller om det finns chans att lägga ett vad som i längden har ett positivt väntevärde. Det är genom att hitta dessa felprissättningar i oddsen som du blir en vinnande bettare på Starcraft 2.
 
Kom ihåg att du behöver endast betta på de matcher där du ser en stor felprissättning i oddsen. Våra uppskattningar är inte alltid korrekta så för att uppnå bra resultat är det viktigt att betta på de matcher där det finns en säkerhetsmarginal / utrymme för att ha lite fel men fortfarande uppnå ett bra resultat.
 
Vi rekommenderar verkligen att du för statistik över dina bets i vår betting tracker, någon annan betting tracker eller i excel. Din betting-historik kan lära dig otroligt mycket och förbättra din förmåga att uppskatta odds!

Starcraft II (sc2) resurser