CS:GO

bet-on-counter-strike-global-offensive-esport-betting

Genre: Förstapersonsskjutare (FPS)
Format: 5 mot 5
Utgivare: Valve

Betta på CS:GO hos:

Betway-esports-betta-pa-csgo
Bet365-esports-betta-pa-csgo
Betsafe-esports-betta-pa-csgo
Unibet-esports-betta-pa-csgo
Pinnacle-sports-betta-pa-csgo

Counter-Strike: Global Offensive är en uppföljare till det väldigt populära spelet Counter-Strike (som var en mod till Half-Life 1). Spelet är ett lagspel som spelas fem mot fem mellan två lag: terroristerna och anti-terroristerna.

En CS:GO match består utan ett flertal rundor där varje runda vinns genom att döda hela motståndarlaget eller genom att spränga/desarmera en bomb på en av två specifika siter. Rundorna går på tid och varar som längst två minuter. En match kan utspela sig på flera kartor och en karta är över när ett av lagen har vunnit 16 rundor.

Betting guide för Counter Strike: Global Offensive (CSGO)

Liksom annan sportbetting krävs ett stort engagemang och mycket analys för att göra korrekta uppskattningar och därmed vinna pengar. Det är viktigt att du undersöker vilket spelbolag som passar dina behov bäst. Om du precis har börjat med en liten bankrulle så rekommenderar vi på eSportbetting ett spelbolag med bra bonus. När du väl byggt upp din bankrulle är det oftast värt att byta till det spelbolag som erbjuder bäst odds. Utöver detta kan du anmäla dig till våra tipp-tävlingar vilket adderar ytterligare värde till dina bets. Dessa tävlingar finns endast på en engelska versionen av vår sida.

Enligt ett flertal studier så tror professionella bettare att de kan göra bättre uppskattningar ju mer information de får tillgång till. Dessa studier visar dock att denna uppfattning är inkorrekt. Proffsen lyckas bättre om de endast får information angående de 5-7 variabler som de rankat som viktigast. Det verkar helt enkelt som att för mycket information förvirrar proffsen. Med det sagt har vi på eSportbetting sammanställt en lista över de viktigaste sakerna att bedöma innan man placerar ett CS:GO bet.

För att bli en vinnande CS:GO bettare måste man titta på mycket matcher, undersöka lagens senaste matcher och få en känsla för vilken form de är i. Ju mer du vet om spelet desto bättre. Den viktigaste faktorn i Counter-Strike betting är att veta lagens styrkor och svagheter på de olika kartorna, samt dagsform.

Vi vill även betona vikten av matchens format. Om det laget som för tillfället är rankat etta i världen möter ett mindre bra lag i en bäst av fem kommer de vinna väldigt ofta och din uppskattning bör korrigeras efter denna förutsättning. Om de två lagen däremot möts i en bäst av en, som spelas på Dust 2 där det mindre bra laget ändå är helt okey så finns det chans att spelbolagen inte anpassat oddsen tillräckligt för att reflektera detta, vilket ger dig en möjlighet att lägga ett bet som kommer vara vinnande i längden.

Som med all sportsbetting handlar det inte om att förutspå det lag som vinner oftast, utan snarare om ett lag kan vinna oftare än vad spelbolaget tror. Kom ihåg att du endast behöver betta på de matcher där du känner att du har en säkerhetsmarginal i din uppskattning! Mycket research kan leda till få bets, men det är på detta vis du ser till att vinna över spelbolagen.

Statistik är väldigt viktigt för seriösa bettare. Se till att föra statistik över dina bets i ett betting-verktyg eller i Excel för att kunna dra lärdom över dina tidigare bets och på så vis utveckla in bettingförmåga.

CS:GO Skin-betting

Det har under åren kommit många olika siter som erbjuder betting / gambling för dina in-game skins. CS:GO Jackpot, CS:GO Roulette och CS:GO Coinflip är några av de större namnen inom de rena gambling erbjudandena. CS:GO Lounge erbjuder samma tjänst men ger dig chans att betta på matcherna istället för att spela turspel. På det viset kan du använda din Counter-strike kunskap för att bygga på ditt inventory.

Skin gambling marknaden förändras

De olika bettingsiterna som erbjuder csgo skin gambling förändras ständigt. För ett tag sedan fick många sidor en så kallad ”Cease and Desist” order av Valve som beordrade eller rådde dem att förändra eller sluta med sin verksamhet. Med det sagt är skin bettingen inte vad den var på sidor som CSGO Lounge. Med det sagt finns det fortfarande nya alternativ men sidorna kommer och går så det gäller att välja de som är seriösa aktörer.

Vi har en egen sida som täcker dessa typer av skin betting siter är csgo lounge review . Sidan är väl uppdaterad angående vilka siter som är aktiva och beskriver dessutom vilka form av spel man kan gambla sina skins på. Allt från slots, roulette till match-betting och CS:GO crash games.

Counter Strike: Global Offensive (CS-GO) resurser