Bet365 eSports

bet365-esport-betting-large
 
Säkerhet: 5
Odds: 4.2
eSport-tillgänglighet:4.2


Totalt betyg: 4.52/5

Bet365 är ett av världens mest välkända varumärken när det kommer till spel och betting. De har över 14 miljoner kunder och över 200 anställda över hela världen. Företaget har funnits sedan 1974 och har erbjudit betting online sedan 2001. Bet365 har en stark fokus mot den europeiska live-betting marknaden.

Nyligen började de erbjuda betting på eSport events i spel som Dota 2, Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), Starcraft II (SC2), League of Legends (LoL), Heroes of the Storm (HotS) och Call of Duty (CoD).

Bet365 erbjuder betting på:

  • Counter Strike: Global Offensive (CS:GO)
  • League of Legends (LoL)
  • Dota 2
  • Hearthstone (HS)
  • Call of Duty (CoD)
  • Heroes of the Storm (HotS)
  • Starcraft II (SC2)

 
Besök Bet365 eSports


 

Odds och bonus

Bli medlem, sätt in 50 kr* eller mer till ditt konto så matchar vi din kvalificerande insättning med spelkrediter (upp till 1.000 kr*) när du placerar kvalificerande spel till samma värde, och de är rättade. Endast nya kunder, villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas.

Hämta din bonus här!

Huvudsakliga regler och villkor

• Endast tillgängligt för nya kunder. Gör en kvalificerande insättning på 50 kr* eller mer och begär erbjudandet inom 30 dagar från att ditt konto registrerades för att kvalificeras till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till som mest 1.000 kr*. När erbjudandet har begärts kommer dina spelkrediter att finnas i saldot på ditt konto och dessa kan inte tas ut.
• För att lösa ut dina spelkrediter så de kan användas, behöver du först ha fastställda kvalificerande spel till värdet av din insättning (begränsad till 1.000 kr*) inom 30 dagar från erbjudandet begärdes. Endast kvalificerande spel fastställda efter att erbjudandet har begärts räknas gentemot detta krav.
• Insättningar som sker via NETeller, Skrill eller Skrill 1-Tap räknas inte som din kvalificerande insättning.
• Placerade spel måste uppfylla vissa kriterier för att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter:
• Minst ett val behöver ha oddset 1.20 (1/5) eller högre.
• För kombinationer av marknader/matcher som bara har två eller tre möjliga utgångar (exempelvis Fulltidsresultat i fotboll), där du har placerat spel på fler än en möjlig utgång, antingen före matchstart eller på Liveodds, kommer endast utgången med din högsta kumulativa insats räknas.
• Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), kommer endast den återstående insatsen att räknas.
• Då ett spel har ändrats med funktionen Ändra spel kommer endast den nya insatsen för det nya spelet att räknas.
• Fullt stängda spel, Direktspel, Gaming, annullerade spel eller spel placerade med vår speltjänst via telefon kommer inte att räknas.

• Dina spelkrediter kan inte tas ut och insatser med spelkrediter inkluderas inte i några utbetalningar. Eventuella utbetalningar från placerade spelkrediter läggs till ditt uttagbara saldo. Spelkrediter kan inte användas på vissa produkter, erbjudanden/kampanjer och speltyper. Se fullständiga regler och villkor för mer information.
• Dina spelkrediter kommer att makuleras och tas bort om ditt konto är inaktivt under 90 dagar i rad.

*Eller motsvarande i annan valuta

Villkor tillämpas.

Annan form av gambling hos Bet365

Eftersom Bet365 härstammar från Storbritannien fokuserar de mycket på sportsbetting och speciellt live-betting. De erbjuder betting på alla populära sporter så som Fotboll, Tennis, Boxning/UFC, Is-hockey etc. Samtidigt går det även att betta på många mindre sporter så som snooker, speedway, volleyboll, handboll m.m.

Utöver sportsbettingen har Bet365 även ett pokerrum, casino, bingo och mycket mer.

Betta på eSport från din mobil eller padda

Det är verkligen en utmärkt upplevelse att placer ett bet hos Bet365 via din smartphone eller tablet. Du kan välja mellan att ladda ner deras egna app som finns till Android, iPhone, iPad, Nokia och Blackberry eller att besöka deras väldigt mobilvänliga hemsida.

Support

Bet365 har en utmärkt supportavdelning som finns tillgänglig för dig som kund 24/7. Du kan prata med dem via email, live-chat eller telefon (att ringa är gratis). De pratar ett flertal språk vilket är en fördel ifall du är mer bekväm med att prata svenska än engelska.

Insättningar och uttag hos Bet365

Bet365 erbjuder ett stort urval av betalningsmetoder som du kan använda för att sätta in eller ta ut pengar.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Bet365
Author Rating
51star1star1star1star1star